Vis Nyhed

Medlemsservice
20.12.2016

Forskningsudvalgets pris til fremstående forskergrupper inden for reumatologisk forskning


Forskningsudvalgets pris til fremstående forskergrupper inden for reumatologisk forskning. Deadline 1. februar 2017

Prisen vil blive uddelt første gang ved årsmødet den 30/3 - 1/4 2017 og forskningsprisen er på 70.000 kr.

Som DRS-medlem, har du nu mulighed for at indstille din egen forskergruppe, eller en forskergruppe, som har forhåndsgodkendt, at du indstiller dem og de skal være villige at deltage ved endelig udvælgelse som finder sted på  DRS' årsmøde.

Følgende kriterier skal være opfyldt:

  • Der skal være tale om en forskergruppe på 4-10 personer, som bedriver aktiv forskning inden for reumatologien.
  • Gruppen skal udmærke sig på høj videnskabelige performance, samt en stærk og strategisk holdindsats.
  • Gruppen skal have publiceret >= 4 arbejder i anerkendte internationale peer reviewede tidskrifter inden for det seneste år.

Indstillingen skal ske i form af maks 2 A4 siders motivationsbrev (minimum skrift-størrelse 12) samt en liste med gruppens publikationer de sidste 5 år. Deadline for indstilling er 1. februar 2017 og den skal sendes til forskningsudvalgets formand Lars Erik Kristensen på mail: lars.erik.kristensen@regionh.dk . Når indstillingerne er modtaget vil forskningsudvalget udvælge tre grupper som hver holder et oplæg ved årsmødet, hvor de præsenterer deres arbejde og deres samarbejdsstrategier. Vinderen findes på årsmødet hvor publikum får mulighed for at stemme på det hold, de mener skal ”vinde”. Publikums stemmer tæller 50%, forskningsudvalgets vurdering tæller 50% - ved inhabilitet i udvalget erstattes med bestyrelsesmedlemmer.

 

 


Copyright 2013 Dansk Reumatologisk Selskab